Om oss

om_01
Arturs bygg grundades år 2006 av mig: Artur Wojtasik, byggtekniker (murare, plåtslagare och snickare med yrkesbevis). I min verksamhet riktar jag mig till företag, kommuner, stat, landsting, organisationer, privatpersoner och föreningar.

Vår ärlighet och lojala ambition leder för det mest till ett bra slutresultat för Ert objekt eller projekt. Med andra ord till alla Er som behöver professionell, seriös och pålitlig hjälp.

I projekt fungerar jag vanligtvis som byggmästare och samarbetar då det behövs med byggare, underentreprenörer och externa aktörer.

Jag har 25 års erfarenhet inom branschen allt från smått till stort vad gäller nybyggnationer, renoveringar, om- och tillbyggnader, både i Sverige och utomlands.


Chef

Artur Wojtasik

”Jag jobbar administrativt i företaget och som konsult. Mitt företag är beredd på att ta stora projekt, som t.ex. nybyggnationer från grund. Vi tar även små projekt, tillbyggnationer mm.

Just nu för tillfället har jag två anställda som jobbar bra och effektivt. Företaget håller på och utvecklas hela tiden med stora investeringar, samt att vi har bra samarbete med andra företag runt omkring.

Självklart har vi F-skatt. Försäkringar och allt är helt rent. Vi har alla kurser som behövs, t.ex. Jobba på höjder, Bygga ställningar, Bas U, Bas P, Heta arbeten, skylift, tätskydd, godkända för badrumsbyggnader.

Detta som är bra med vårt företag är att vi har egna ställningar som alltid ingår i byggnationspriset”.


Tak

Vi är specialiserade på tak. Vi renoverar gamla tak, riktar allt så som det ska vara, inga fuskarbeten. Vi ger alltid garanti på våra arbeten utan några konstigheter. Vi ger alltid det bästa för kundens räkning

People

make great things

together